7.11.12

Παζάρια Τέλος



Το βίαιο συναίσθημα του ξεπεσμού. Το ξεπούλημα του χώρου. Του εκάστοτε. Στην περίπτωση της χώρας, της Ελλάδας. Δεν ξέρω αν η ευθύνη χρείαζεται να υψώσει το βάρος της σε κάποιους, γιατι δυστυχώς και στην προκειμένη περίπτωση ευτυχώς, όλοι φαντάζουν να ευθύνονται. Λόγω συντηρητικών θαλεγα συνθηκών.


Συντηρητικός είναι αυτός που ξενοφοβάται και λέει πως οι ξένοι φταίνε για όλα, μα όσαν ανακηρύσσονται 2500 θέσεις εργασίας σε γεωκαλλιέργιες προτιμά να δωσει τη θέση ανεργίας του σε έναν ξένο και να πάει να πιεί φρέντο εσπρέσσο.

Συντηρητικός είναι κι εκείνος που γράφει "ευσυνείδητα" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ πλάι σε τοίχους που πρέζα αδιαφορία και φτώχεια μόνο με αδελφοσύνη δεν φαντάζουν.

Συντηρητικός είναι αυτός που πιστεύει στην παγκοσμιοποιημένη ανάπτυξη και την ισοπέδωση των πάντων θυσιάζοντας σαν εκατόμβες ανθρώπους δικαιώματα και βιώματα σε βωμούς που αφιερώνονται στο κέρδος. 

Συντηρητικός είναι κι εκείνος που ακόμα πιστεύει σε ήλιους νοητούς που θα αλλάξουν τον κόσμο με δικαιοσύνες και χελιδόνια (νοητά είπατε παρακαλώ;) από το 77᾽ εν έτη 2012.



Δεχόμεθα επίθεση βλακείας από παντού...



•Όπου ο σχωρεμένος Θανασάκης ο Βέγγος αντιπρωσωπέυει μια χώρα.
  Και παρατηρείστε οτι αναγείρετε εκ των γύψων. Ωχ, τώρα σκιάζομαι και τρέμω.
   (Oυδέν σχόλιον δια την συμπαντικήν και θρησκοληπτικήν επιβίωση του τόπου)
•Όπου η άμαξα 13 σημ(ει)ώνει και ως τέλος του κόσμου όλα τα σαρώνει.
•Όπου ellada,  δεν θα χει πλέον LADA. Εμπεδώστε το καλά.

ΑΛΤ! ΚΛΑΡΙΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: